Nysgerrigheden driver mig

Jeg har altid interesseret mig for, hvorfor ting sker. Efter mange års arbejde med at planlægge udstillinger og museer, bruger jeg i dag min tid på at forske og formidle. Tidligere forskede jeg også i forbindelse med indsamling af genstande til museerne. Hvert større indsamling kastede et par populærvidenskabelige artikler af sig om måske også en bog.

I dag bruger jeg mine erfaringer til hurtigt at få overblik over et emne. Samtidig har jeg de seneste år lært at skrive på videnskabeligt højt niveau og formidle på internationalt niveau via foredrag, bøger og artikler på engelsk.

Nysgerrigheden driver mig. De undertiden trælse dage med at vende papirer på historiske arkiver og de lidt mere spændende dage på feltarbejde giver et indblik i ukendte verdener. Hele tiden opdages nyt, og ofte må jeg kæmpe med mig selv for at stoppe nysgerrigheden, så en bog eller artikel kan blive færdig.

I mange år har jeg samarbejdet intenst med kolleger. Det har undertiden givet et par skrammer, men også erfaring i at få ting til at glide effektivt i et team.

Jeg modtager gerne forslag til projekter, hvad enten det er til bøger, artikler, udstillinger eller konferencer.

Scroll to Top